Povređeno četvoro mladih u sudaru automobila na putu Leskovac-Vlasotince

JuGmedia vesti: 24. 01. 2024.

U sudaru dva automobila na ulazu u Vlasotince jutros su povređene četiri mlade osobe koje su, posle intervencije ekipe hitne pomoći iz ove varoši, prevezene u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, a dvoje odatle u KC Niš,  potvrđeno je Jugmedii u PU Leskovac i ovdašnjoj bolnici.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 3,30 sati, učestvovali su vozači „golfa“ i „seat ibice“, a sudarili su na raskrsnici regionalnog puta Leskovac-Vlasotince i puta koji vodi prema Grdelici. Povređeni su iz oba automobila. Dvoje je sa težim povredama upućeno je na dalje lečenje, a dvoje otpušteno kućama.

„Muškarac S.V (2006) iz Vlasotinca je zadobio nagnječenje glave u blizini oka, zatim, grudnog koša, šake i podlatkice, pa je upućen na Oftalmologiju u Nišu, a u Niš je upućena i maloletnica od 17 godina iz Vlasotinca zbog kontuzje glave i rane na glavi iznad oka. I.L. (2006) iz Crnatova imao je povrede na glavi i šaci i on je posle ukazane pomoći otpušten kući, kao i ženska osoba M.M. (2002) iz Orašja sa povredom desne nadlaktice“, objašnjava direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Očevici kažu da je reč o „stravičnom sudaru“ i da se od siline udarca jedan automobil odbio, udario i srušio banderu pored puta.

U UKC Niš kažu da dvoje pacijenata nisu stigla u tu zdravstvenu ustanovu.